ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK A COMPANYWALL BUSINESS WEBOLDALÁN


Üdvözöljük a COMPANYWALL BUSINESS weboldalon!

A weboldal elérésére és használatára jelen Általános Felhasználási Feltételek vonatkoznak, amelyek meghatározzák a weboldal jogi személyek, vállalkozók és természetes személyek általi használatának feltételeit és szabályait. A használati feltételek kötelező érvényűek ránk és minden felhasználóra nézve, és minden kölcsönös szerződéses és üzleti kapcsolatra vonatkoznak, kivéve, ha írásos szerződésben másként állapodnak meg.

A weboldal és a CompanyWall Business (a továbbiakban: Weboldal) név tulajdonosa a CompanyWall kft, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt 12-14.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a www.companywall.hu weboldal időnként elérhetetlenné váljon a rajta lévő adatok frissítése, kiegészítése miatt.


Jogi nyilatkozat

A CompanyWall kft A CompanyWall kft nem vállal garanciát arra, hogy a weboldal megfelel a felhasználói igényeknek, hogy a szolgáltatások mindig elérhetőek, pontosak, biztonságosak vagy ingyenesek lesznek. A weboldalról beszerzett tartalom pontos és megbízható, amelyért a Cégnyilvántartási Ügynökség felelős abban a részben, amelyben az adatok olyan gazdasági társaságokról szóló információkra vonatkoznak, amelyeket a CompanyWall az átirat megszerzéséről és felhasználásáról szóló szerződés alapján szerez.

Csak a felhasználó felelős a megbízható internetkapcsolat létrehozásáért és fenntartásáért. Semmilyen szóbeli vagy írásbeli tanács vagy információ, amelyet a felhasználó a weboldalon keresztül vagy a velünk együttműködő cégektől, annak partnereitől és engedélyeseitől (vagy a fent említett szervezetek igazgatóitól, tisztségviselőitől vagy ügynökeitől) kap, nem jelent garanciát, kivéve, ha ezeket a feltételeket kifejezetten kijelenti. A CompanyWall semmilyen kártérítést nem vállal.

„Szolgáltatások árjegyzéke“ tájékoztató jellegű árakat tartalmaz. A CompanyWall fenntartja a jogot az árak változtatására a törvényi előírásoknak megfelelően. Az árlista a szolgáltatási árakat kedvezmények nélkül, forintban kifejezve, áfa nélkül tartalmazza.

„Demóhasználat“ ” a weboldalhoz való hozzáférés ingyenes próbaidőszakát jelenti, amely ideiglenesen egy nem regisztrált felhasználóhoz van hozzárendelve, és teljes hozzáférést biztosít a tartalomhoz a weboldal és magának a szolgáltatásnak a tesztelése céljából.

„Teljes hozzáférés a weboldalhoz“ minden olyan tartalomhoz való engedélyezett hozzáférést jelent, amelyet a weboldal teljes körűen kínál a regisztrált felhasználók (a szolgáltatás megrendelését követően a weboldalon regisztrált felhasználók) számára. A weboldalhoz való teljes hozzáférés minden funkcióval és információval, eltérő megállapodás hiányában, egyszerre csak egy felhasználó számítógépéről vehető igénybe.

„Korlátozott hozzáférés a weboldalhoz“ azt jelenti, hogy a nem regisztrált felhasználók hozzáférhetnek bizonyos tartalmakhoz, és alapvető információkhoz. A weboldal korlátozott hozzáférése minden felhasználó számára ingyenes.

„Felhasználó“ az a természetes vagy jogi személy, illetve vállalkozó, aki a weboldal szolgáltatásait igénybe veszi és az Általános Felhasználási Feltételekkel teljes mértékben egyetért.


Hozzáférés a weboldalhoz

A regisztrált felhasználó a weboldalon való regisztráció pillanatában a weboldalon található fiók kizárólagos tulajdonosává válik, és a megadott felhasználási feltételek vonatkoznak rá.

A weboldal adminisztrátora vagy más, a Felhasználó hozzáférési jogával rendelkező munkatárs a regisztráció során kapott jelszóval rendelkezik. A felhasználó köteles jelszavát megváltoztatni, és kizárólagos felelősséget vállal a weboldalon végzett minden olyan tevékenységért, amelyet valamelyik felhasználónevével engedélyez és végez.

A weboldal adminisztrátora felelős a felhasználói fiókok megnyitásáért és a weboldalon olyan szolgáltatások meghatározásáért, amelyekhez minden alkalmazott egyénileg hozzáférhet, valamint magához a weboldalhoz való hozzáférés megszüntetéséért.

A felhasználó a weboldalt és az Internetet kizárólag saját felelősségére használja. A CompanyWall nem vállal garanciát és nem vállal felelősséget a Felhasználót elszenvedett vagy harmadik félnek okozott károkért a weboldal felelőtlen használata során.

Az Internet egy nemzetközi számítógépes hálózat, amelyet nem közvetlenül a CompanyWall irányít, hanem csak hozzá van kötve, ezért nem tudja garantálni az általa közvetlenül nem irányított szolgáltatások elérhetőségét.

KA CompanyWall nem vállal felelősséget a karbantartási munkákból vagy hirtelen és előre nem látható műszaki hibákból vagy egyéb technikai nehézségekből eredő ideiglenes szolgáltatáskimaradásért vagy a mentett adatok elvesztéséért, sem a CompanyWall-on kívül eső okok miatti szolgáltatáskimaradásért, sem a kieső haszonért, adat-, közvetett, ill. következményes károk, illetve a Felhasználó vagy harmadik személyek kéréséből eredő károk..

A CompanyWall fenntartja a jogot a weboldal módosítására és kiegészítésére.


Regisztrációs eljárás a weboldalon

Abban az esetben, ha a felhasználó teljes hozzáférést szeretne elérni a weboldalhoz, regisztrálnia kell az oldalon, ezt követően felveszi vele a kapcsolatot a CompanyWall kft kapcsolattartó központjának egyik alkalmazotja, akivel részletesen egyezteti az együttműködés minden feltételét.

A weboldal egyszerű és egyedi felhasználói regisztrációs és azonosítási rendszert biztosít felhasználói fiókok segítségével.
A CompanyWall kft különféle számlázható szolgáltatásokat kínál. Ezen szolgáltatások igénybevétele az aktuális árlista szerint fizetendő, melyet marketing csapatunk továbbíthat Önnek.

Szolgáltatásnyújtás a CompanyWall Business weboldalhoz teljes hozzáférést biztosítunk a weboldal használóknak a szolgáltatásnyújtás díja ellenében, amely a csomag mennyiségétől függ, a Szolgáltatási árlista szerint.

Ha a Felhasználó a regisztráció napjától, azaz a szolgáltatás nyújtásától számított nyolc napon belül nem nyújt be deaktiválási kérelmet, vagy nem mondja le a szolgáltatást, úgy tekintjük, hogy elégedett a szolgáltatással, és nincs utólagos visszalépésnek lehetősége, kivéve, ha technikai gondok voltak a CompanyWall kft részéről.


Jelszóhasználat és a weboldal etikus használata

A felhasználóhoz rendelt jelszó bizalmas információ, és nem adható ki más felhasználóknak. A jelszót csak az arra jogosult felhasználó használhatja, kivéve, ha a felhasználó és a tulajdonos másként állapodtak meg.

Visszaélés esetén a tulajdonos fenntartja a jogot a jelszó és a felhasználónév azonnali visszavonására.


CompanyWall Business alkalmazás kompatibilitás

A CompanyWall Business kiválóan működik Chrome, Edge és Mozilla böngészőkben a fejlett internetes technológiáinak köszönhetően. Javasoljuk, hogy telepítse a böngésző legújabb verzióját a zavartalan működés és az adatok megjelenítése érdekében.

Azt javasoljuk, hogy ne használja az Internet Explorert, mert 2015 óta nem frissítették, és ezért nem támogatja azokat a technológiákat, amelyekre a CompanyWall Business zökkenőmentes működéséhez szüksége van.


SZERZŐI JOG

A CompanyWall Business az összes szöveges, képi és audiotartalom, adatbázis és programkód szerzői jogának tulajdonosa.

Ha úgy gondolja, hogy a weboldal megsértette az Ön szerzői jogait vagy személyes adatait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Az esetet a lehető leghamarabb felülvizsgáljuk, és ha megállapítjuk kérése érvényességét, a vitatott tartalmat eltávolítjuk.

A weboldal bármely részének jogosulatlan használata a szerzői jog tulajdonosa nélkül szerzői jogsértésnek minősül, és jogi lépések tárgyát képezi.

Tilos más felhasználók magánéletét és a weboldal biztonságát megsérteni vagy megkísérelni, ami a következőket jelenti:

  • Nem a felhasználónak szánt adatokhoz való hozzáférés vagy jogosulatlan bejelentkezés más felhasználó nevében;
  • A fiókhoz való hozzáférés engedélyezése más személyek számára, valamint egy számla egyidejű több személy általi használata;
  • Kísérlet a rendszer sebezhetőségének ellenőrzésére;
  • A weboldal működésének és szolgáltatásainak megzavarásának kísérlete, például vírusok terjesztése a weboldalon, „spamelés”, stb.

A weboldal biztonságának megsértése polgári jogi és büntetőjogi felelősséget von maga után.

A weboldalon található információk felhasználása, módosítása, másolása, nyomtatása, megjelenítése, reprodukálása vagy továbbadása kifejezett engedély nélkül szigorúan tilos.

A felhasználó kötelezettségei

Szigorúan tilos:

  • több felhasználói fiók megnyitása;
  • hamis képviselet, azaz más jogi vagy természetes személy nevében történő képviselet;
  • a weboldalon közzétett adatok gyűjtése, tárolása vagy egyéb feldolgozása.

A felhasználóknak tilos az emberi méltóságot sértő, faji, szexuális vagy etnikai megkülönböztetést és vallási vagy politikai intoleranciát előmozdító cselekmények, valamint az emberek egészségét és biztonságát, a környezet és a kulturális örökség védelmét károsító cselekmények és tartalmak, a vallási vagy kulturális örökség védelmét károsító cselekmények és tartalom is. politikai meggyőződés, vagy sérti más weboldal felhasználók érdekeit, provokál és zaklat más weboldal lhasználókat.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a felhasználó hozzáférését megtiltsa vagy a weboldalról törölje, ha megállapítja vagy gyanítja, hogy a felhasználó a fenti tilalmak bármelyikét megsértette, vagy bármilyen módon jogellenesen járt el és/vagy tevékenységével anyagi kárt okozott a CompanyWall kft-nek.

A weboldal oldalainak másolása vagy nyomtatása kizárólag személyes, nem kereskedelmi célból engedélyezett. Ellenkező esetben a weboldalról származó információk felhasználása, módosítása, másolása, nyomtatása, megjelenítése, reprodukálása vagy továbbadása kifejezett engedély nélkül tilos.


A Companywall üzleti pénzügyi eszközeinek méltányos használatára vonatkozó szabályzata.

Ha hozzáfér a Companywall üzleti pénzügyi asszisztenshez, akkor a méltányos használatra vonatkozó irányelveink vonatkoznak Önre.

1. Miért van ez az irányelvünk?

A méltányos használat szabályai azért jöttek létre, hogy biztosítsák a gyorsaságot és a megbízhatóságot minden felhasználó számára a CompanyWall Business szolgáltatások mindenkori használata során.

A felhasználók egy része intenzíven használja a CompanyWall Business platformot az adatok tömeges letöltésére, ami tovább lassítja a rendszert, és megnehezíti a többi felhasználó számára a program megtekintését és használatát.

Ez számos körülménytől függ, de ha naponta tölt le adatokat, vagy ha egy hónap alatt eléri az 1000 megtekintett céget vagy azt meghaladó áramlást, akkor az átlag feletti oldalletöltések számát tekintjük.

2. Mi történik, ha a felhasználó által elért havi megtekintések száma nagyon magas?

Ha csak alkalmanként hajt végre nagyon sok keresést, akkor nem valószínű, hogy a CompanyWall Business-nek emiatt problémái lesznek, hacsak nem válik rendszeressé a használat. Ha ez megtörténik, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy segítsünk megtalálni a módját, hogyan csökkentheti a CompanyWall megtekintéseinek számát, vagy külön fiókot rendelünk hozzá, amely további fizetést igényel.

Ha ezután is nagy számú megtekintést kap, újra felvesszük Önnel a kapcsolatot. Végezetül, ha továbbra sem csökkenti a Platform használatát, annak ellenére, hogy megpróbáltunk segíteni Önnek, jogunk lesz csökkenteni vagy korlátozni a keresések számát, és végső soron felfüggeszteni szolgáltatását vagy megszüntetni fiókját.

Természetesen közös érdekünk, hogy ilyen korlátozások ne forduljanak elő, és mindent megteszünk az ilyen intézkedések alkalmazásának megakadályozása érdekében.


Adatok pontossága

A weboldalon elérhető adatok nyilvánosan elérhető adatokon, valamint a Cégjegyzéki Ügynökséggel való kizárólagos együttműködésen alapuló, rendelkezésünkre álló adatokon alapuló számítások eredményei. A tulajdonos nem vállal felelősséget a weboldalon elérhető adatok pontosságáért, aktualitásáért vagy minőségéért. Minden hitelminősítési adat nyilvánosan elérhető nyilvántartásokból, elsődleges és másodlagos adatbázisokból származik. A tulajdonos nem vállal felelősséget a weboldalon található információk felhasználásával a felhasználónak okozott közvetlen vagy közvetett károkért.


Műszaki támogatás

A CompanyWall technikai segítséget nyújt a regisztrációval, használattal kapcsolatos problémák vagy egyéb technikai jellegű nehézségek esetén.

A technikai segítségnyújtás minden munkanapon 8:00 és 16:00 óra között elérhető a +36705908157 telefonszámon és az info@companywall.hu e-mail címen.


Teljes hozzáférés rendelése a weboldalhoz

A szolgáltatás megrendelése A weboldal teljes körű elérése a kapcsolattartási telefonszámon vagy az info@companywall.rs e-mail címen, valamint a weboldalon történő önregisztrációval lehetséges, mely esetben a CompanyWall felveszi a kapcsolatot a felhasználóval.

A szolgáltatást a CompanyWall úgy is kínálhatja, hogy a potenciális felhasználókat közvetlenül, a weboldalon való előzetes regisztráció nélkül, nyilvánosan elérhető elérhetőségi adatok alapján felveszi.

A teljes hozzáférés számítási ideje 12 hónap (egy év). Az elszámolási időszak lejárta utáni meghosszabbítása nem történik meg automatikusan, hacsak a felhasználó és a tulajdonos másként nem állapodnak meg.

Az esedékes kötelezettségek elmulasztása esetén a tulajdonos visszavonhatja a felhasználó weboldalhoz való hozzáférési jogát. Ebben az esetben a tulajdonos a számla összegén felül a megfelelő késedelmi kamatot és a felmerült perköltséget is felszámíthatja a felhasználóra.

A hozzáférési szolgáltatás e-mailben történő meghosszabbítása esetén a Felhasználó hozzájárul a szolgáltatás meghatározott időtartamra és az itt leírt feltételekkel történő megrendeléséhez az „Elfogadom az üzletszabályzattal” gombra kattintva.

A visszaigazolást követően a számla automatikusan elküldésre kerül az Ön fiókjába.

Megrendelésével kapcsolatban a számla kézhezvételétől számított 8 napon belül van lehetőség reklamációra.


Vitás ügyek

A weboldal szolgáltatásaival kapcsolatban felmerülő vitás kérdéseket a felhasználó és a tulajdonos békés úton rendezik. Ha nem tudnak megegyezni, a vitát az illetékes belgrádi bíróság előtt rendezik.


Az általános feltételek érvényessége

Az általános szerződési feltételek 2023.09.28-tól érvényesek. visszavonásuk napjáig, amelyet a weboldalon közzétesznek és minden regisztrált felhasználó e-mail címére elküldenek.

CompanyWall business © 2023